FOG SCREEN - KÖD KÉPERNYő


"Az áthatolható vetítő vászon"BEMUTATÁS

Olyan ködréteg mely nagysebességű levegővel keverve fentről lefele haladó függönyszerű hatást kelt. Ez a ködfüggöny hátulról megvetítve látványos térhatású képi mondanivalót biztosít.
Egyedülálló előnye ennek a megoldásnak, hogy szabadon átjárható a vetített felület, nincs körülötte keret ami megtörné a teret, valamint a kiáramló ködfüggöny áttetsző, és így a vetített videó anyag mögötti tér is látható marad. Olyan hatást nyújt mintha füstből lenne, csak hogy ez köd vagyis vízpára ami tisztán természetes anyag, így zárt térben is használható.


BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉS

Ennek az eljárásnak víz az alapja, így semmilyen káros anyag nem távozik a készülékből, nem tartalmaz más füstgeneráló megoldásokkal szemben olajat és annak maradványait vagy széndioxidot, nincs kellemetlen köhögésre ingerlő szaga, és huzamosabb (több órás) üzemelés során sem keletkezik semmilyen káros anyag a készülék működtetéséből.


BEILLESZTÉS A KÖRNYEZETBE

A készülék fekete színű, oldalain molinó és/vagy egyéb öntapadós reklámhordozó is elhelyezhető, illetve a környezethez illeszkedő kasír és díszítő anyagokkal fedhető.


OPTIMÁLIS ÜZEMELÉSI KÖRNYEZET

Az optimális látvány eléréséhez szükséges :

- beltér vagy teljesen huzat és szélmentes hely
- az üzemeltetés közelében fekete vagy sötét háttér és padló
- minimum 2.5 méteres belmagasság felett

A felsoroltak hiánya nem kritikus, de jelentősen rontja a látványt a közvetlen erős fény és/vagy napfény, valamint a szél és/vagy a huzat.


A KÉSZÜLÉK PARAMÉTEREI, TULAJDONSÁGAI

Jelenleg 2 különböző méretű ködfüggöny előállítására alkalmas készülékekkel rendelkezünk.

TFS-900 készülék ködképernyő mérete : 900 x 1500 mm
TFS-2000 készülék ködképernyő mérete : 2000 x 1500 mm

Az üzemeléshez szükséges még egy vezérlő egység mely :
500 x 400 x 200 mm (hosszúság, szélesség, magasság)
valamint egy víztartály mely a működési időtartamtól függően 5, 10 illetve 50 literes. A vezérlőegységet a készüléktől max. 15 méteres távolságban szükséges elhelyezni. Speciális igény esetén ettől nagyobb távolság is megoldható (elméletileg max. 50 méter), de ebben az esetben a költségek növekedésére lehet számítani.

A készülék működéshez szükséges folyadékot (tisztított, kezelt víz) biztosítjuk.


MEGVETÍTÉS

A megfelelő látvány eléréséhez minimum 4000 ANSI lumen projektor szükséges, melyet számítógépről illetve DVD lejátszóról lehet vetítendő anyaggal ellátni.


INSTALLÁCIÓ

Az installálás a helyszín adta lehetőségekre, illetve ezek hiányában az erre a célra készített vagy aluminium PROLITE állványzatra történik. A készüléktől 2-6 méteres távolságban azzal egy szintben a vetítéshez videoprojektor elhelyezése szükséges.
A készülék installációs ideje a helyszíntől és típustól függően 1-3 óra, míg a bontás 0.5-2 óra.

Az állványzat maximális méretei :

TFS-900 készülék esetén : 2800 x 1500 x 600 mm
TFS-2000 készülék esetén : 2800 x 2600 x 600 mm

A készülék installálásához 1-3 fő szükséges.


ÜZEMELTETÉS

A készülék hosszabb idejű működése közben a köd (vízpára kicsapódhat) és a készülék alatt kisebb vízmennyiség gyűlhet össze. Ilyenkor célszerűen egy szőnyeget tudunk elhelyezni, mely több rétegű és így megakadályozza, hogy a készülék alatt a padlóra víz kerüljön. Ez a szőnyeg sötét szürke vagy sötét kék, de a környezethez illeszkedő színű szőnyeget is be tudunk szerezni.
Az üzemeltetéshez nem feltétlenül szükséges állandó és közvetlen felügyelet, de egy hosszabb vagy akár több napos üzemelés során - a folyamatos működés érdekében - a folyadék utántöltéséről gondoskodni kell, ez 5-10 percet vehet igénybe és 1 fő el tudja látni a feladatot.


KÜLÖNLEGES FELHASZNÁLÁS

Illatanyagok levegőbe juttatásához is használható, így különböző kozmetikai cégek promóciós bemutatóira is ajánlható ahol az illattal és látvánnyal maximálisan felkelthető az érdeklődés. A vetített animációt hang anyaggal is kiegészítve fokozza a reklám hatékonyságát. A kép, hang és illat hatásokkal szinte az összes érzékszervre ható reklámot hozhatunk létre.


SPECIÁLIS IGÉNYEK

Kreatív fejlesztő csapatunk képes akár a leghajmeresztőbb ötletek megvalósítására is. Így félkör vagy akár teljes körívű ködfüggöny kialakítására is. De ha a több méteres akár 4-10 méter egybefüggő ködfüggöny válik szükségessé akkor is meg tudjuk oldani a feladatot. A feladat nehézsége nem abban rejlik, hogy sok készüléket szerelünk egymás mellé, mert ebben az esetben a készülékek között, lesz egy kb. 20 cm függőleges csík ahol nem lesz köd, hanem szó szerint az egybefüggő 4-10 méteres ködfüggöny elkészítése, bár elgondolkodtató az ilyen hosszú ködfüggöny energiaigénye és a kivitelezés költségei.


TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ

A készülék méreteit és egyéb paramétereit ITT tekintheti meg.


ÁRAK KIALAKÍTÁSA

A készülékek csak bérelhetők. A teljes project több részből tevődik össze :

- készülék bérleti díja,
- készülék szállítása,
- készülék installálása,
- készülék üzemeltetése,
- építéshez szükséges állványzat,
- megvetítéshez szükséges projektor, kábelek, videó készülék,
- vetítendő videó anyag.

Természetesen a teljes projektet kompletten tudjuk vállalni, de igény szerint egyes részeket a megrendelő is biztosíthat, s így a költségeit akár jelentősen is csökkenteni tudja.

Több napos illetve országos turné szerű üzemelés megrendelése esetén egyedi vagy fix alkalmankénti árak.


FOTO GALÉRIA

demo  demo  demo
demo  demo  demo
demo  demo  demo


VIDEO GALÉRIA (Figyelem a videók letöltődése akár több percet is igénybe vehet)

Windows Media Video 7.39 Mbyte  Windows Media Video 8.26 Mbyte  Windows Media Video 7.35 Mbyte
Windows Media Video 15.3 Mbyte